HVEM ER SYDDANSK KØKKENRENOVERING

ALT til renovering af dit køkken - eller helt nyt køkken!.

Mere end 20 års erfaring-

Syddansk Køkkenrenovering har base midt i den Syddanske region – nemlig Vamdrup ved Kolding.

Firmaet er etableret pr. 1/11-2017, men stifteren Lars Nielsen har mere end 20 års erfaring med salg af køkkener – både nye og renoverede.

Visionen er, at blive din personlige leverandør af alt til køkken, bad, bryggers og garderobe, samt garant for, at forløbet fra kontakt til færdigt resultat, bliver nærværende og trygt, så du får den bedste oplevelse og resultat, hvad-enten du vælger at renovere eller lave helt nyt.

Konceptet går i al sin enkelhed ud på, at skifte de dele der trænger og genbruge grundstammen – derved sparer du både tid og penge, og samtidig skånes miljøet for unødigt spild. For at skabe den bedste tillid mellem dig som kunde og os som sælger, tilbyder vi et uforpligtende og gratis hjemmebesøg hos dig. Derved får du mulighed for at danne dig et overblik over hvordan de mange muligheder med former, farver og løsninger, passer ind i lige netop dit køkken, bad, bryggers eller garderobe.

Kvalitetsmæssigt går vi aldrig på kompromis – vi benytter os udelukkende af de bedste kvalitets-materialer og -håndværkere. Langt de fleste leverandører er danske, hvilket bl.a. betyder at leverings-tid og -sikkerhed er helt i top.

Vi glæder os til at blive leverandør af den rigtige løsning for dig.

Vi garanterer for din tilfredshed.

Mere end
20 års
Vision
100 %
Kvalitet
100 %
Leverings sikkerhed
100 %

Lad os tale om dine tanker. Vi kan hjælpe.

Kontakt os

Jeg er her ikke lige nu, men send en email og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.