REFERENCER

Vi har fået opgraderet vores køkken af Syddansk Køkkenrenovering og er utroligt godt tilfredse med resultatet!

Vores gamle køkken var blevet både slidt og umoderne og nu har vi et friskt og flot køkken tilføjet nogle lækre detaljer.

Lars kom forbi og så vores gamle køkken an og efter et par kreative timer med at kikke på løsninger, låger og bordplader var vi i mål med en aftale. Derpå tog Lars sig af det hele, både køkkeninventar, hvidevarer mv og fik vi snart aftalt en installationsdato.

På den aftalte dato dukkede montørerne op med det hele i bilen og den følgende dag efter var det nye køkken klar. Vi skulle som aftalt kun sørge for den lokale elektriker til at tilslutte komfur og opvaskemaskine. Det bliver ikke lettere.

Det nye køkken er meget elegant, synes vi og inviterer til madlavningshygge. Særligt skal fremhæves at vi valgte en granitbordplade som en ekstra luksus. Som en bekendt sagde så er den også perfekt til at lave pasta på. En smart detalje Lars fik bygget til os var desuden en mobil køkken-ø på hjul som både giver ekstra køkkenbordsplads og kan bruges som anretningsbord når vi har gæster.

Vi vil varmt anbefale Syddansk Køkkenrenovering!

Per Hejndorf og Karen Lis Jessen

KUNDE

Per og Karen Lis

UDFØRT ARBEJDE

Renovering af Køkken

Related Projects
Kontakt os

Jeg er her ikke lige nu, men send en email og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt.